DE OPLOSHELD

energie-oplosheld-jen-in-de-buurt

Waar word ik nou blij van?

Vanochtend zag ik dat mijn oud-collega Annelien gestart is met PinkLink. Mijn collega Dennis is ook lekker bezig met BrightFlow. En zo zijn er nog tal van anderen die begonnen zijn met een nieuw idee, bedrijf of actie.

Daar word ik dan blij van. Nieuwe initiatieven geven mij energie. Lekker bouwen aan iets nieuws of meekijken bij een ander. Het geeft mij positieve energie en ook inspiratie.

Hoe doet een ander het? Welke tegenslagen komen voorbij en hoe gaan ze daarmee om? Tegelijkertijd zijn veel zaken herkenbaar, bijvoorbeeld de vraag wat je zo snel mogelijk gaat uitbesteden. Of welke software je nodig hebt en wat je nu weer op je socials gaat plaatsen.

Los van het werk word ik blij van een goed boek. Net als een kop thee (of een liter). Lekker eten en gezelligheid. Helemaal leuk is het als ik dat af en toe kan combineren. Zoals afgelopen donderdag tijdens onze BNI-netwerkborrel en -diner. Topdag!

Waar word jij blij van?