DE OPLOSHELD

Rondje sparren?

Ondernemen is het leukste wat er is. Als je het niet meer leuk vindt, kom langs!

Als ondernemer wil je ondernemen. Werken in én aan je bedrijf. Soms is de balans zoek. Samen gaan we op zoek naar rust in je hoofd en in je bedrijf!

Tijdens ons gesprek vertel jij wat je bezighoudt. Van jouw te volle agenda tot je droom van een tweede locatie. Over je zorgen over je medewerkers en of je pensioen. Dat de lift stuk is en je er niet aan toe komt die te laten repareren. Dat je werkproces onduidelijk is en je daardoor steeds kostbare tijd verliest.

Je wilt concrete stappen zetten om bijvoorbeeld die tweede locatie te vinden. Maar waar begin je? Hoe zorg je dat je ideeën niet onder op de stapel blijven liggen, omdat er altijd wel iets belangrijkers is dat éérst moet worden opgelost?

Ik zorg voor een stappenplan en help je om concrete stappen te zetten. Jij krijgt overzicht en realiseert zo jouw plannen. Voelt dat goed? Zeker!

Wie is hiermee geholpen?

Een rondje sparren is perfect voor ondernemers en zzp’ers die een idee of een to-do-lijst hebben waar ze maar niet aan toe komen. Of je hebt veel verschillende onderwerpen die je graag allemaal in één gesprek bespreekt.

Als ondernemer wil jij graag alles uit je hoofd op een rijtje zetten. Juist met een sparringpartner die je niet kent. Dit gaat om onderwerpen die je niet met iedereen kan en wilt bespreken. Je hebt een frisse blik nodig om concrete stappen vooruit te zetten.

rondje-sparren-ondernemer

Hoe we op weg naar rust en overzicht gaan

We gaan in gesprek over jouw onderwerp. Dat gesprek duurt maximaal twee uur en is zowel online als offline mogelijk.

 

Na ons gesprek heb je overzicht. Je weet welke plannen je gaat uitvoeren en wat daarvoor nodig is. Voor al jouw onderwerpen kan je de eerste stappen zetten. Je weet wat je moet doen en in welke volgorde. Je hebt rust in je hoofd en in je bedrijf

Wil je meer?

Dan kun je verder met De verkenning of ga je op weg naar Maatwerk!