DE OPLOSHELD

Wat fijn dat je verder leest!

Wat mag je van de DE OPLOSHELD® verwachten?

We starten met een intakegesprek om te kijken of ik je kan helpen met jouw probleem. Ben je bij mij aan het goede adres? Dan spreken we af wat ik ga doen voor jou en jouw bedrijf. DE OPLOSHELD® biedt een luisterend oor, een analytische blik, duidelijke feedback en een oplossingsrichting. Samen bepalen we de route die nodig is om jouw probleem op te lossen. Neem nu contact met me op om jouw verhaal met mij te delen.

Wat is het resultaat?

  • Een opgeloste vraag
  • Duidelijkheid over jouw prioriteiten
  • Stappenplan
  • Overzicht in je bedrijf
  • Nieuwe energie
  • En niet te vergeten, meer plezier!

Wat zeggen anderen over mij:

“Bedankt voor het meedenken en aandragen van een succesvolle match!”

“Zo fijn dat jij het overzicht behoudt.”

“Jen coacht medewerkers op ongedwongen wijze naar een hoger niveau.”

“No-nonsense en scherpe observator.”

“Heeft een sterk analytisch vermogen, kan heel goed omgaan met onaangename situaties, lost alles tactisch en professioneel op.”

“Jen kan goed verwoorden wat er speelt.”

Over mij

Na mijn studie bedrijfseconomie heb ik bij veel werkgevers gewerkt. Het meest bij grote verzekeraars. Zowel op de zakelijke als stafafdelingen. Altijd met ICT en mensen. Als leidinggevende, projectleider en uitvoerend medewerker. Met bijzondere mensen, grote projecten, in leuke en minder leuke tijden. Ik heb hier ontzettend veel van geleerd. Dankbaar voor iedereen die me inzichten heeft gegeven toen ik zo groen als gras begon. En op de momenten dat het tegenzat. Dat alles heeft me gevormd tot wie ik nu ben. Scherp, nuchter en een goed oog voor mensen waarmee ik werk. Als sparringpartner ben ik altijd op zoek naar het beste resultaat.

Hoe fijn zou het zijn als je weer met plezier werkt? Als je richting hebt gevonden voor je bedrijf? Je met je eigen ontwikkeling bezig bent? Stel je eens voor dat de chaos is opgelost? Je personeel voor jou werkt in plaats van andersom? Dat moet je een goed gevoel geven. Met enthousiasme en plezier help ik jou vooruit! Op naar rust in je hoofd en in je bedrijf!

De-Oplosheld