DE OPLOSHELD

Jouw exclusieve, persoonlijke sparringpartner!

Jouw bedrijf loopt lekker. En toch knaagt er iets. Als DGA of CEO kan je je af en toe eenzaam voelen. De volledige verantwoordelijkheid van je bedrijf rust op jouw schouders. Je bent verantwoordelijk voor je medewerkers en hun gezinnen.

Jij neemt de beslissingen. Een rol die goed bij je past. Met wie scherp je je gedachten aan? Wie wijst je op je blinde vlekken?

Het is tijd om dat te bespreken. Jij bepaalt de onderwerpen. Tijd voor jou alleen. Volledige aandacht van mij. Ik stel je vragen waardoor je zelf aan het denken wordt gezet.

Wanneer ben je hiermee geholpen?

De ondernemer die bijvoorbeeld:

  • Een sparringpartner zoekt

Je neemt iedere dag veel beslissingen, de ene groter dan de andere. Je vindt het fijn om je de belangrijke beslissingen waar je voor staat door te spreken met een onafhankelijke sparringpartner. Ik bied jou de denkkracht die jij zoekt.

  • Regelmatig wil reflecteren op eigen gedrag en handelen

Je hebt zelfkennis. Daarnaast ben je je bewust dat je ook je blinde vlekken hebt. Je begrijpt dat het belangrijk is om deze te onderzoeken. Even uit de waan van de dag stappen en de verdieping opzoeken. Terugblikken met een exclusieve sparringpartner die ook oog heeft voor jou als mens.

  • Bezig is met de toekomst

Hoe ziet de toekomst eruit? Niemand die het weet. Jij wil je ideeën verkennen. Waar sta je nu en hoe ziet jouw leven er over tien jaar uit? En wat betekent dat voor vandaag?

Aan de slag met jouw exclusieve, persoonlijke sparringpartner

Ik ben jouw persoonlijke sparringpartner. In de gesprekken heb je mijn exclusieve aandacht en tijd. Je onderzoekt jouw ideeën, dromen en punten waar je op vastloopt. Ik denk met je mee en stel je kritische vragen. Zodat jij de lijnen weer uit kan zetten.

Als vaste sparringpartner ben ik op de hoogte van wat er speelt in jouw bedrijf en jouw ontwikkeling. Je hoeft niet steeds je verhaal opnieuw te doen. Met humor, scherpte en warmte onderzoeken we jouw plannen en de punten waar je op vastloopt. We bespreken jouw onderwerpen. Jij reflecteert en ik houd je een spiegel voor.

Wat levert het je op?

De gesprekken zijn live. Mijn ervaring is dat de gesprekken als intensief worden ervaren. Daarom duren ze maximaal 2 uur. We spreken af bij jou in je bedrijf of op een externe locatie.

Resultaat

  • Je hebt een scherpe en persoonlijke sparringpartner die naast je staat en met je meedenkt
  • Je hebt duidelijkheid over je koers en de keuzes die je gaat maken
  • Je krijgt meer inzicht in je gedrag en handelen

Wil je meer?

Iedere ondernemer is anders. Mijn ervaring dat de meeste ondernemers een half jaar tot een jaar lang een maandelijkse afspraak prettig vinden. Het is ook mogelijk om mij voor langere tijd als vaste sparringpartner in te huren.