DE OPLOSHELD

Bolletje wol

Sinds een paar maanden heb ik een ondernemerscoach. Daar vond ik het tijd voor. Het broeide al een tijdje in mij en ik wilde nu eens serieus werk maken van al mijn vage plannen. Ja, ook ik heb hulpvragen en af en toe een schop onder mijn kont nodig. En ik zou het totaal ongeloofwaardig vinden als ik jullie sparringpartner ben en mezelf niet ontwikkel.

Aan de slag

Dus nu ben ik lekker bezig. Mijn hele bedrijf doornemen, mijn ideeën concreet maken en uiteraard volgt daar actie uit. Dit is een proces zeg ik altijd tegen mijn klanten en dat kan even duren. Wel hilarisch dat ik vind dat het bij mij weer niet snel genoeg gaat, haha.

Ik mag wel graag haken en de overeenkomst met dit proces is de bol wol. Je trekt aan een draadje en er ontrafelt zich van alles. Bijvoorbeeld als het tijdens het gesprek met de ondernemerscoach over mijn website gaat.

Ik wil graag de habit tracker / to do list op mijn website plaatsen en verkopen, mijn vindbaarheid vergroten en mijn nieuwe foto’s op de site hebben. Doe ik dat zelf? Doe ik dat in één keer of in stukjes? Zo zie je, van het een komt het ander.

Ontwikkeling

Los van alle praktische zaken, is dit voor mij ook een denkproces. Welke stappen wil ik zetten? Waar wil ik De Oplosheld verder naar toe ontwikkelen? Uiteraard met jullie als (potentiële) klanten in gedachten. Waar ligt een behoefte? En waar zitten mijn blinde vlekken?

Jij hoeft niet te wachten

Wil je ondertussen je leven vergemakkelijken? De habit tracker met to do list is te koop. Download de digitale habit tracker hieronder of stuur me een bericht of mail naar jen@deoplosheld.nl en dan regel ik dat.