DE OPLOSHELD

De-Oplosheld

Privégedoe

Als ik bij ondernemers aan tafel zit, komt er van alles aan bod. Van het personeel tot de rol van de ondernemer zelf. Onderwerpen die puur zakelijk zijn tot privé. Laatst sprak ik iemand die zei, maar dat wil je toch helemaal niet? Al dat privégedoe?

Klopt

Ik wil privégedoe niet op het moment dat blijkt dat iemand alleen op dat gebied hulp nodig heeft. Ik ben geen psycholoog en heb ook geen ambitie om dat te worden. Er zijn mensen die dat vak beheersen en daar stuur ik ondernemers naar toe, mocht dat nodig zijn.

Keuze

Een ondernemer is ook een mens. Een mens bij wie zakelijk en privé nauwer verweven zijn dan bij een werknemer. Jouw zaak, jouw werk, jouw risico. Zakelijke beslissingen hebben invloed op je privésituatie. En daarom heb ik het met hen ook over deze verstrengeling. Want wat je zakelijk wil, past niet altijd in je privé en andersom. Dan sta je weleens voor een lastige keuze.

Herkenbaar?

Als sparringpartner begeleid ik ondernemers met hun vragen. Samen onderzoeken we waar de vraag vandaan komt. Jij volgt jouw pad, zodat jouw zakelijke ambities uitkomen en je je privé prettig voelt.