DE OPLOSHELD

afslanken-ontwikkelen

‘Over 5 jaar wil ik niet meer staan waar ik nu sta’

Vanochtend had ik een sessie met een van mijn klanten. Vorig jaar begon ze ons gesprek met de mededeling: ‘Over 5 jaar wil ik niet meer staan waar ik nu sta’. Wat wil je dan, vroeg ik. Dat wist ze niet precies. Behalve dat ze wilde ontwikkelen en groeien. Zowel haar bedrijf als zijzelf. Aha.

Nu zijn we meer dan een jaar verder. Ze heeft een collega aangenomen, haar klantenkring is uitgebreid en ze heeft een tweede locatie geopend. Ook privé zijn er ontwikkelingen geweest. Soms komt het leven namelijk tussendoor.

Hoe heeft ze dat gerealiseerd? We zijn samen gaan brainstormen, sparren of hoe je het ook wilt noemen. Filosoferen over de toekomst, doelen stellen, samen afspraken maken en uitvoeren. Vooral uitvoeren ook, anders komt er van al die plannen niets terecht. En veel lachen, dat doen we ook. Heel belangrijk. Ondertussen ze groeit en droomt door.

Komt dit bekend voor? Voel je dat je verandering nodig hebt, maar heb je geen idee? Niet over wat, niet over hoe? Ik help je graag op weg!