DE OPLOSHELD

de-oplosheld-creativiteit-probleem

Creativiteit

Als ondernemer zit je vaak vol met plannen en ideeën. Je leest, kijkt, ervaart en plop, een nieuw idee is geboren. Vol enthousiasme ga je aan de slag. Want dit kan je toch echt niet laten liggen.

Herkenbaar?

Je start een nieuw idee, plant een nieuw project of je wil een productaanpassing doorvoeren. Je ziet dat het tijd is om een pensioenregeling voor je werknemers af te sluiten, je inwerkproces vast te leggen of werkzaamheden over te dragen aan die nieuwe bedrijfsleider.

En dan?

Je wordt gebeld. Het idee is lastiger van de grond te krijgen dan verwacht. Je inzet is op de werkvloer nodig. Hoe ga je dit allemaal doen?

Het lukt je ondanks alles toch een mooie start te maken met je plannen. En dan blijft het wel lopen, is jouw verwachting. Maar helaas, de pensioenboer wil nu een pallet documenten van je, de nieuwe bedrijfsleider onthoudt niet alles in 1 dag en dat proces zet zichzelf niet op papier. Dit heeft toch niks met creativiteit te maken?

Dat is best wel irritant. Jij wil door, en wel nu. Er plopt een nieuw idee bij je op. Zou het niet fantastisch zijn als je daar aandacht aan kan besteden?

Denk dan eens aan De Oplosheld. Jouw sparringpartner die je ook kan helpen bij de uitvoering van jouw ideeën.

Ik wens je een creatieve week!