DE OPLOSHELD

de-oplosheld-jen

Nog even eentje in de categorie waar word ik blij van

Een tijdje geleden schreef ik waar ik blij van word. Nieuwe initiatieven van collega’s of een goed boek bijvoorbeeld. Vergat ik zomaar iets heel belangrijks en lekkers.

Afgelopen vrijdag had ik een zeer gezellig overleg met ‘mijn’ fotograaf. Het wordt weer tijd voor nieuwe foto’s. Dat is sowieso een goede reden om ook weer eens bij te praten. We kunnen het goed met elkaar vinden en dat helpt ook op het moment van de echte actie. Het fotograferen dus.

De brainstorm over beelden, locaties en sferen deden we tijdens een patatje. We houden allebei erg van patat. Heel erg zelfs. Zo erg, dat we al van tevoren hadden bedacht dat we ondertussen best patat konden eten. Ook hadden we nog het geluk dat het (nog) mooi weer was, dus we zaten ook nog eens op het terrasje van de plaatselijke snackbar.

Heerlijk!

En de foto’s? Die moeten nog gemaakt worden. Nog even geduld!