DE OPLOSHELD

de-verkenning-oplosheld-mobile-meivakantie

Hard vallen

Deze week is het dan zover. Tijd voor de terugblik op het afgelopen jaar. Ik ga ook alvast vooruitkijken naar het volgende jaar. Ik schreef laatst dat ik daar tijd voor heb gereserveerd en nu is het dan zover.

58

Zojuist heb ik teruggebladerd en mijn netwerkafspraken geteld. Het was mijn doel om 52 keer een bakkie koffie te drinken. Om te netwerken, bij te praten en kennis te maken. Ik kan jullie vertellen dat dit doel inmiddels behaald is. De teller staat nu op 58 afspraken.

Muggen

Het doel dat ik niet behaald heb, is voldoende vakantie nemen door het jaar heen. In juni had ik pech. Ik werd lek gestoken door de muggen en kreeg een allergische reactie. De medicatie die ik kreeg, ging iets te fanatiek aan het werk. Daar werd ik ziek van en dat was mijn weekje vakantie. Verder heb ik te veel voorrang gegeven aan werken. De valkuil dat er (gelukkig) altijd wat te doen is. Daar ben ik wel hard in gevallen dit jaar.

Naast de cijfers ga ik ook bezig met een aantal vragen. Wat ga ik anders doen? Waar werd ik heel blij van en waar ga ik mee stoppen? Blijf ik posten op LinkedIn?

De eerste stappen in mijn reflectieweek zijn gezet. Ik wens jullie een goede week toe!