Ontspanning is ook belangrijk

Ik werk met heel veel plezier, maar naast werken is ontspanning ook belangrijk. En hoe ik dat soms doe, deel ik graag met jou!

Samen met mijn zus, Jos Kasten, ben ik trotse eigenaar van het chalet De Heerlijkheid in Markelo. Dit ruime en luxe chalet staat in een bosrijke omgeving op Buitencentrum Hessenheem.

Buitencentrum Hessenheem
Buitencentrum Hessenheem is een camping en bungalowpark en is het gehele jaar geopend en je beleeft er alle seizoenen. Het is een rustig park, maar wel met verschillende faciliteiten als een buitenzwembad, een speeltuin en horeca. Buuf & Buur is een snackbar en is in juli en augustus dagelijks geopend van 12.00 tot 20.00 uur. Van september t/m juni kun je er alleen in het weekend terecht van 17.30 tot 20.00 uur. Daarnaast is Bistro De Loep aanwezig op het park en hier kun je heerlijk eten.

De omgeving
Markelo, machtig mooi! Dat is de slogan en daar is geen woord aan gelogen. De omgeving is schitterend. Een prachtig wandelgebied en ook kun je er kilometers fietsen in een wisselend landschap. De fietstochten zijn onderweg goed te onderbreken door een stop te maken in de gezellige horeca.

Chalet De Heerlijkheid
Een ruim en luxe chalet geschikt voor vijf personen: echt Heerlijk. De naam De Heerlijkheid sluit ook exact aan bij een verblijf in dit chalet. In het chalet voel je je ook echt in de omgeving van Markelo. In het interieur vind je allerlei leuke plekjes uit de regio. Ook buiten op het terras is het heerlijk toeven. Genieten van de zon of juist van de schaduw, het kan beide. De eekhoorntjes en vogels zorgen voor vertier. Achter het chalet bevindt zich een schuur waar de fietsen gestald en eventueel opgeladen kunnen worden. Uiteraard kan een auto ook op het terrein worden geparkeerd.

Dit gun ik jou ook
Een weekend, een midweek of misschien zelfs wel langer er tussen uit? Ik doe het graag en dat gun ik jou ook. Daarom is chalet De Heerlijkheid te huur voor een kort of lang verblijf. Boek nu jouw verblijf via Buitencentrum Hessenheem en ik wens je een heel fijn en ontspannen verblijf!

 

 

de-heerlijkheid-buiten

 

de-heerlijkheid-binnen

Back to Top